一个句子 很短了 大家帮帮忙

Strangely enough, after the first painful day alone in the cold, snowy suburbs, i found myself doing the work quite happily in what turned out to be the coldest and snowiest weather for several years

好评回答
    非常奇怪的是,尽管第一天我在这个被雪覆盖的寒冷的郊外感到十分痛苦,但之后我却发现自己工作得非常开心,要知道这时的天气可是几年以来最多雪、最寒冷的。

    生***

其他答案

  • Strangely enough, after the first painful day alone in the cold, snowy suburbs, i found myself doing the work quite happily in what turned out to be the coldest and snowiest weather for several years
     真是奇怪,独自在白雪皑皑,冰冷的郊外呆了一天之后,我发现自己竟然在这里工作得相当畅快,事后才知道这可是好几年以来气温最低,降雪量最大的一年

    n***

  • 很奇怪的是,在寒冷,积雪如此厚重的郊区,度过痛苦的第一天后,我发现我自己快乐的工作着。事实证明这是许多年以来最冷,雪最厚的一个冬天。
    大概就这样吧

    w***