“值得一提的是”用英语怎么说?

好评回答
       be worth mentioning.
    It's nothing to speak of.
    那不值得一提。
    That is worth mentioning.
    那件事值得一提。
    The question is unworthy of being mentioned.
    这个问题不值得一提。
    There is no change worthy of memtion.
    没有发生什么值得一提的变化。
    He doesn't amount to a row of pins.
    他这个人不值得一提。

    失***