请问珠海哪里有学习跆拳道的地方?

最好离三灶和香洲近点的!
两个地方都可以!请说的详细点好吗:)
多谢! 拜托一下请用中文回答好吗?我初到贵地:)

好评回答
    好象吉大新天地大厦有吧?就在吉大巴士站那里.
    楼上的说的是珠海宾馆有间\"东龙\",不错,前山电影院那里有间叫\"舜杰\",人民医院正门斜对面有间叫\"忠武\",珠海北师大里面也有.建议你去东龙,因为连香港飞虎队员都在那里学过.

    心***

其他答案

  •      有好多呀~~~
       我?o?錯???,珠海賓館有間"?|?"(露天??位於賓館?鹊囊??露天網球??主要成?T?S0靚仔0靚妹);前山?影院0??間佰?入面?∩矸坑虚g"舜杰"(室??成?T大概十一二?q----十八?q都有,????S上面間"?|?"1/2大);?人民醫院正門斜?γ???間建築物三???o?錯???S三??,有間"忠武",室??設?浔容^完整;?吉大?花山"?|方幼稚?@"有間道??好耐之前?S"忠武",后尾停?欢?r間,前一段?r間又開翻,不過,仲?S唔?S"忠武",我就唔清楚啦。
      珠海北??大裡面都有間,叫乜就唔清楚啦。 可能仲有其他道??我就唔多講啦。 跆拳???,"?|?"唔錯(聽講香港?w虎隊有唔少成?T0?S香港?|??W過0野)。仲聽講,"忠武"跟"?|?",呢??就唔知真定假。 我都玩過跆拳,如果你?S初仔???,我建議你?W"散打"。
      玩過"跆拳"就知"散打"好D。 通常,假期?W跆拳?r,D?W費同道服都???惠。 ?W跆拳又好,散打又好,都?S好辛苦。貴在?猿?加油啦~~~~。

    我***

  • 我只知道拱北骏发山庄里的骏德会酒店里有开班,你可以去咨询下吧.

    c***