chinese figures

are there chinese figures for the word "cadence"?

全部答案

  • There could be many Chinese figures for the word cadence.
    but the meanings are different......
    CADENCE:開?Y丝、凯?Y死、楷?Y司。。。。。。
    CA:凯开開楷慨。。。。。。
    DEN:?Y?O
    CE:思死斯四司丝私。。。。。。

    幸***

  •    ''cadence

    									['kedns]
    									['kejdYns]

    									1。
    									noun

    									(shuō huà shí)
    		(说话时)声音的降落

    									2。
       noun 声音的抑扬顿挫 3。 noun ;shēng diào;diào zi;jié zòu, 韵律;声调;调子;节奏,拍子 4。
       noun (tiào wǔ huò xíng jūn shí de)bù dù,bù fá, (跳舞或行军时的)步度,步伐,步调 5。
       noun [Music] (yuè jù、yuè zhāng de) (乐句、乐章的)终止式 。

    9***