介绍一首英文歌

介绍一首英文歌曲,初二水平,要介绍到歌手,歌手的国籍,歌曲大概唱的内容什么,喜欢这有首歌的原因.
不用多 就6句话左右,用简单易懂的句子,谢谢

全部答案

  • 歌曲名  seasons in the sun-westlife  歌手 西城男孩
    QQ炫舞上最受欢迎的

    1***

  •   Right Here Waiting(此情可待)
    歌词及翻译:
    Oceans apart day after day
    天海相隔,日复一日
    And I slowly go insane
    我日见焦灼
    I hear your voice on the line
    话筒传来你的声音
    But it doesn’t stop the pain
    但却止不了我心中的痛
    If I see you next to never
    如果你我难以相间
    How can we say forever
    又如何谈得上永远
    Wherever you go
    无论你去到何方
    Whatever you do
    无论你在做何事
    I will be right here waiting here waiting for you
    我都将在这里等你
    Whatever it takes or how my heart breaks
    无论要付出什么或者我的心怎样破碎
    I will be right here waiting for you
    我都将在这里等你
    I took for granted, all the times That I thought would last somehow
    我总是想当然的认为我们终究可以持续下去
    I hear the laughter, I taste the tears But I can’t get near you now
    我听到嘲笑,我尝到苦涩的泪,但我无法靠近你
    Oh, can’t you see it baby You’ve got me in crazy
    哦,亲爱的,难道你不见我为你而迷醉
    I wonder how we can survive This romance
    我想知道这段爱情如何才能维系
    But in the end if I’m with you I’ll take the chance
    但如果最终我能和你在一起,我一定会好好珍惜这个时机

    盗***

  • THE DAY YOU WENT AWAY
    这首歌挺好听.是第一次爱的人的原版.

    1***

  • 这个真不会》》》

    坊***

  • 玛丽亚凯莉,美国,黑人歌手,歌名是英雄,激励人向上的歌。曾经激励了一代人。描写了一种很好的生活态度。这个自己翻译应该没有什么问题吧?

    1***