英文对话

How are you?(怎样答?)
How are you doing?(怎样答?)
How are you 与How are you doing 同一个意思吗,有什么分别?

好评回答
    How are you?  ---Fine, thank you, and you?等
    How are you doing?  ---Just so so.等
    基本上是一个意思。老美的口头语中更多用How are you doing?

    詹***

其他答案

  • How are you?(怎样答?)
    How are you doing?(怎样答?)
    How are you 与How are you doing 同一个意思吗,有什么分别?
    How are you? 就是说你好吗?回答就是 I am fine.or good.
    How are you doing?是说 你现在好吗?你现在做得怎么样啊?(进展)回答是:Good.
    其实是一样的回答,只是问法不一样而已。

    芝***

  • How are you? 是跟一些比较熟络的朋友打招呼用的.
    Fine, thank you. 好,谢谢
    How are you?  他说你好吗, 你也跟他说你好吗。
    如果跟比较不熟悉的人打招呼就会说 “How do you do?”
    How are you doing? 这个美国人用来打招呼的,熟不熟悉都用这个。
    Hi,how are you doing?
    How are you doing? I haven't seen you for long long time.
    Good. Can't be better.

    w***