怎样提高英语听力水平?

好评回答
    First,you have to like English,love English.
    Second,enlarge you vocabulary.Try to learn 50 new words each day.
    Third,watch TV(cctv 9,etc)
    In a word,touch English everyday!
    中文意思是:第一,喜欢英语,热爱英语;第二,扩大词汇量,每天背50个生词;第三,看英语电视,如中央台9频道等;总之,亲密接触英语每一天,清清轻松强听力!

    孤***

其他答案

  • 每天都要听,最好听着入睡,听着醒来。

    珂***

  • I am a foreigner here in China. I dont think there is any so-called "English grammar or phonetics" Readings and oral practices will let you getting use to a language usage. I am learning Chinese Mandarin now but I dont think there are sets of rules or grammar in Chinese!
    Enjoy your English likes Chinese Pop music!

    "Good good study and day day's up ^-^"
    Have a nice holiday!
    祝国庆玩得开心!!!

    1***

  • 到网校看看。好象有专门的听力。 希望可以帮到你。

    l***

  • 我认为提高英文听力不能“为听而听”,也就是拿起复读机反复听,这样效果不大,也会抹杀对英文的兴趣。英文听力是一个日积月累的过程,要提高听力,首先是兴趣,有了它,就回不知不觉地去听。看电影看英文版,那是很地道的东西,没事时,用英文和自己对话,总之,让英文围绕自己,语感也是很重要的,不可能没说一句话就要在脑里推敲半天语法吧。
    会说就回听的。

    1***

  • 1、扩充词汇量,每天都记即可,不要求太多(可以听英文歌,边学边记)
    2、英语听力的磁带不要忘了备
    3、平常尽可能的用英语表达、交流..
    4、有时间的话,可以听些英语节目

    n***

  • 应多听适合自己英文能力的英文材料,再做相应的调整.

    阿***

  • If you have computer,please contact

    1***