鸟瞰新重庆的配乐的名称?

如题

好评回答
      是出生在希腊后移居美国的音乐家YANNI(雅尼)的曲子!
    "鸟瞰新重庆"里有的那些曲子可以在一张叫
    《LIVE AT THE ACROPOLISC 》的演奏会现场上找到!
    《1994。 LIVE AT THE ACROPOLISC 盛典 》
    01。
      Santorini 02。Until the last moment 03。Keys to imagination 04。The rain must fall 05。Felitsa 06。Within Attraction 07。
      One man’s dream 08。Marching season 09。Nostalgia 10。Acroyali/Standing in Motion 11。Aria 12。Reflections of passion 13。
      Swept away 14。The end of August 。

    b***