急需以下英文的中文翻译

You will sleep more easily if you use your bedroom only for sleep.You can't use your bedroom as an office,a TV room or an exercise room.You should also have a regular sleeping routine.So try to go to bed at the same time every night and get up at the same time every morning.

好评回答
    如果仅将卧室作为睡觉的地方,那么你将会更容易入睡。
    别把卧室用作办公室、电视房或者健身房。
    (你)还应该有个一规律的睡觉程序。
    所以,试着每晚在同一时间睡觉,每天早晨在同一时间起床。

    l***

其他答案

  • 如果你只用你的卧室来睡觉的话,会更容易入睡.你不能拿你的卧室作为办公室,看电视的房间,做锻炼的房间.你也应该有一个有规则的睡眠程序.因此,试着每天晚上固定的时间睡觉,每天早晨固定的时间起床.

    甜***

  • 如果你只把自己的卧室用来睡觉,那你会更容易睡着.你不要把自己的卧室作为办公室,电视房或健身房使用.你也应该按时作息.就这样,试着每天晚上到点就上床睡觉,早晨到点就起床吧.

    宁***