西澳大学会计专业课程如何?

全部答案

  •    必修课程
      Introduction to Global Business 全球化商业基础
      Principles for Responsible Management 管理学原理
      Data Analysis and Decision Making 数据分析与决策制定
      Applied Professional Business Communications 职业商业交流学
      专业方向课程
      Accounting 会计方向
      Intermediate Corporate Financial Accounting 中级公司财务会计
      Advanced Corporate Financial Accounting 高级公司财务会计
      Principles of Auditing 审计学原理
      Financial Accounting: Theory and Practice 财务会计:理论与实务
      Accounting for Planning and Control 会计:规划与控制
      Principles of Taxation 税法原理。

    J***