英语六级作文直陈观点型句型有哪些?

全部答案

  •   1。 more than…can 简直不,无法,难以…
    2。 beyond description 无法描述
    3。 There is no point(use) in doing… …是没有任何意义的。
    4。 The first nut for us to crack is … 我们首先要解决的问题是…
    5。
       short-sighted policy 眼光短浅的政策 6。 while ……with one hand, ……with the other。 当(我们)一方面…。, 而另一方面… 7。 far from 远离,远远不,非但不 eg。
       Far from taking exception(take exception:反对), no one is even mildly surprised。 8。 (or) vice-versa 反之亦然 9。 sth。 be measured in terms of … sth。
      用…来衡量 10。 (现象)…, upon which views vary from person to person。 11。A be more essential to B。 对B来说, A是尤为关键重要的。

    袁***